APEX LEGENDS SESONG 5

Spread the love

Apex Legends femte sesong er på vei. I løpet av den siste uken har Respawn Entertainment sakte gitt ut nye trailere og teasere for Apex sin femte sesong, kalt Fortune’s Favor.

Sesong 4 avsluttes 12. mai, og det kommer mange nye endringer i neste sesong. Mange av disse endringene er ting dere har sett fra tidligere sesonger, for eksempel kartendringer og en ny legend. Det vi ikke har sett før er nye season missions og Treasure packs. 

Her er alle endringene som kommer til Apex Legends med utgivelsen av sesong fem.

 

KART

Den populære landingssonen blir ødelagt, og faller i havet under øya. Men med byens ødeleggelse kommer nye steder å utforske, inkludert en klippe som spillerne vil være i stand til å «grapple» til.

Tilsvarende ser det ut til å være et nytt nytt område fylt med store kanaler og små bygninger. Området inkluderer også et nytt fyrtårn som umiddelbart lader Gibraltars ultimate når han nærmer seg. Hvor disse bygningene ligger i Kings Canyon er ikke sikkert enda.

 

 

NY LEGEND – LOBA

Apexs neste legend heter Loba, the Translocating Thief. Respawn har ennå ikke avslørt hvilke abilities, men mange har en ide om hva hun kan gjøre basert på sesongtraileren. Evnen hennes inkluderer tilsynelatende en translokator som lar henne unnslippe vanskelige situasjoner og en stokk som åpner for en «butikk», som gjør at teamet hennes kan stjele våpen og utstyr.

Som tidligere legendarutgivelser, vil Loba være tilgjengelig å kjøpe for 12 000 Legend Tokens eller for 750 Apex Coins.

 

 

SESONG QUESTER

Sesongoppdrag er ukentlige. 

Den første oppdraget heter “The Broken Ghost” og går til slutten av sesongen. Spillerne må jakte på ni stykker av en mystisk gjenstand gjennom ni ukentlige jakter. For å gjøre det, må de jakte på Prowlers, de firbeinte beistene som først ble introdusert i The Old Ways eventet. 

Før en kan låse opp en «hunt», må spillerne samle fem Treasure Packs – plyndrende gjenstander som kommer fra supply bokser og containere rundt på kartet. Alle vil være begrenset til en skattpakke per dag.

 

 

TREASURE PACKS

Treasure Packs ligner verktøybokser og vil vises tilfeldig når spillere plyndrer søppelkasser og leverer dråper. De finnes i Duos, Trios, modus med begrenset tid og rangert, og kan bare finnes én gang per dag. Treasure Packs vises ikke i varebeholdningen etter at du har hentet dem. I stedet vil de vises i lobbyen når kampen er fullført.

Treasure Packs inneholder en rekke belønninger som for eksempel bearbeiding av metaller, Battle Pass XP og Apex Packs. Når du samler fem Treasure Packs, vil spillerne låse opp den ukentlige jakten. Det er totalt 45 Treasure Packs å samle gjennom hele sesongen.