Hver helt har en rolle å oppfylle i dette spillet, og hvis noen ikke klarer å gjøre det, får teamet ditt problemer.

De viktigste rollene carry, support, mid og ganker.

Gankeren går inn samlet med teamet, ganker og trakasserer motstanderne.

Mid spiller alene på mid-lane og levler opp. Han hjelper til i andre lanes når han får en mulighet. TP-scroller viktig for ham.

Carry er som regel svake i starten av spillet. Han trenger dermed ofte hjelp til å holde seg i live, men etter nok farm, kan han gjøre stor påvirkning på kampen. Det er også den vanskeligste rollen å spille på grunn av et vanskelig tidlig spill.

Support er til slutt en viktig rolle. Han holder laget sitt levende ved å healing/disable eller ofre seg selv, slik at laget kan løpe bort. De er som regel også gode til å gi Carry kills som gir dem mer penger til dyre items. Dette er den enkleste rollen å spille, bra for startere.

Det vanlige formatet for en vanlig kamp i middels ferdighetsspill er 2 supporter, 1 mid, en ganker og en carry.
2 supportere gjør en baby sit (passer på carry) Ofte funker det best med 2:1:2 (2 top lane, 1 mid og 2 bot lane).

Når du velger en helt, ser du et lite ikon ved siden av ham på heltenes valgskjerm, se på det, det forteller deg din rolle. Pass på at du vet hva du har valgt, hvis du velger support, forventes det at du warder på mappet.
Hvis du plukket en carry, forventes det at du dominere dine fiender etter et visst punkt. En ranged hero er nesten alltid lettere enn å gå melee.

Når en velger hero bør du vite hvilke skills du skal velge. Som regel lønner det seg å levle opp en stun eller slow. Det funker mot motstanderen om du må rømme eller drepe ham, avhengig av situasjonen.

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

X
Hopp til verktøylinje